Jouw winkelwagentje

Jouw winkelwagentje is momenteel leeg!

VERDER WINKELEN

Privacy policy Liefdevol®

 

Deze privacy verklaring is voor het laatst aangepast op 16-04-2019. Wij behouden ons het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacy verklaring.

 

Liefdevol respecteert de privacy van haar bezoekers. Onze webwinkel verwerkt persoonlijke gegevens, welke privacy gevoelig zijn. Wij hechten waarde aan de privacy van onze bezoekers en persoonsgegevens worden enkel en alleen verwerkt voor de beschreven doeleinden en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Liefdevol® is de verwerkingsverantwoordelijke voor de persoonsgegevens. In deze privacy verklaring leggen we uit welke gegevens we precies vastleggen, gebruiken en met welk doel.

 

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Wanneer je gebruik maakt van onze webwinkel verkrijgen wij persoonsgegevens. We maken enkel gebruik van en bewaren de gegevens die je zelf aan ons verstrekt, bij het gebruikmaken van onze diensten of waarvan bij het invullen duidelijk is dat de gegevens aan ons verstrekt worden waarna ze door ons verwerkt zullen worden.

 

Wij maken gebruik van de volgende gegevens:

  • NAW-gegevens
  • Bezorgadres (als dit afwijkend is van het factuuradres)
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Betalingsgegevens

 

VOOR WELK DOEL MAKEN WIJ GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS?

Uw gegevens worden verzameld voor de volgende doeleinden:

  • Bij het plaatsen van een bestelling, zodat wij de bestelling kunnen afhandelen en product kunnen versturen.
  • Bij het invullen van het contactformulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.
  • Bij inschrijving van de nieuwsbrief, zodat we je op de hoogte kunnen houden over onze producten/ acties.

 

De gegevens die aan ons verstrekt worden, worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor de persoonsgegevens zijn verstrekt.

 

DELEN MET DERDEN

In sommige gevallen, als er derden betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst, kunnen wij uw persoonsgegevens delen met derden. Onze privacy verklaring is niet van toepassing op websites van derden. Voor de manier waarop derden met persoonsgegevens omgaan raden wij je aan om de privacyverklaring van de betreffende partij te raadplegen.

 

Shopify

Voor de ontwikkeling van onze online sieraden winkel hebben wij gebruik gemaakt van de software van Shopify. Uw persoonsgegevens, welke u aan ons beschikbaar stelt door het gebruik maken van onze diensten, delen wij met Shopify ten behoeve van onze dienstverlening. Op deze pagina lees je meer over het beleid van Shopify. 

 

Mollie

Voor het betalen van je bestelling wordt je doorverwezen naar Mollie. Mollie verwerkt op haar beurt ook persoonsgegevens. Op deze pagina lees je meer over het beleid van Mollie.

 

Gmail

Liefdevol® gebruikt Gmail als mailprogramma, door gebruik te maken van onze dienstverlening worden jouw persoonsgegevens ook gedeeld met Gmail. Op deze pagina lees je meer over het beleid van Gmail (Google).

 

COOKIES

Deze website maakt gebruik van cookies, dit om zorg te dragen voor een zo goed mogelijk werkende website en om jouw instellingen en voorkeuren te onthouden. Bij je eerste bezoek aan onze website krijg je de keuze om cookies te accepteren. Als je besluit ze niet te accepteren, dan worden er ook geen cookies geplaatst. Het staat je vrij om cookies te verwijderen of uit te schakelen. Dit kan je doen via je browser instellingen. Houdt er rekening mee dat het dan kan zijn dat onze site niet meer optimaal functioneert.

 

Google Analytics

Liefdevol wilt graag weten hoe haar bezoekers de website gebruiken, zodat ze haar website kan optimaliseren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Google Analytics, waarbij Google analytische cookies plaatst. Liefdevol heeft een bewerkersovereenkomst met Google en heeft Google niet toegestaan om gegevens te delen. Op deze pagina lees je meer over het beleid van Google.

 

Social media

Het delen van onze content via social media wordt gestimuleerd door het gebruik van social media buttons. Wij maken gebruik van Instagram en Facebook. Hier raadpleeg je hoe Instagram om gaat met jouw privacy. Op deze pagina lees je hoe Facebook omgaat met jouw privacy.

 

BEVEILIGING

Liefdevol heeft beveiligingsmaatregelen getroffen om de kans op misbruik en onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens te voorkomen. Maatregelen die Liefdevol getroffen heeft:

  • Toegangscontrole met behulp van wachtwoorden.
  • Het gebruik van beveiligde netwerkverbindingen (SSL).

 

BEWAARTERMIJN

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor ze ontvangen zijn. Gegevens ontvangen door middel van het contact formulier worden binnen 1 jaar na onze laatste correspondentie verwijderd. De bestelgegevens worden bewaard voor 7 jaar om te voldoen aan de fiscale bewaarplicht. Deze termijnen, zijn de termijnen die wij aanhouden, tenzij er verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren.

 

INZAGE EN WIJZIGEN PERSOONSGEGEVENS

Het recht op inzage, wijzigen en verwijderen van uw persoonsgegevens blijft behouden. Hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek indienen, hieronder valt ook een verzoek via e-mail. Voor het indienen van het verzoek kan u gebruik maken van onderstaande gegevens. Wij zullen uw aanvraag binnen 4 weken in behandeling nemen.

 

Je hebt recht op:

  • Het inzien van welke persoonsgegevens wij precies van jou verwerken.
  • Het terugtrekken van jouw toestemming om deze gegevens te verwerken. Alle gegevens die wij verwerkt hebben voor dat jij jouw toestemming intrekt blijven rechtmatig.
  • Het wissen van jouw persoonsgegevens.
  • Het beperken van de verwerking van jouw persoonsgegevens.
  • Het wijzigen van de persoonsgegevens.
  • Bezwaar maken tegen de gegevensverwerking.
  • Overdraagbaar maken van de gegevens.

 

Het indienen van een klacht over hoe wij met de persoonsgegevens omgaan kan bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

BEDRIJFSGEGEVENS

Liefdevol ®
Sluiswaardersweg 5
4731 WD Oudenbosch
KVK 60771941

 

CONTACT PERSOON PRIVACY ZAKEN

N. de Koster

 

CONTACT

Mail: info@liefdevol.nl
Whatsapp: 06 24 351 555